Łukasz Chlebny

Radca prawny

Właściciel Kancelarii Radcy Prawnego w Ostrowcu Świętokrzyskim. Kancelaria specjalizuje się w obsłudze prawnej organizacji pozarządowych. Chcesz założyć fundację lub przekształcić ją w organizację pożytku publucznego? Prowadzisz stowarzyszenie i chcesz otrzymać dotację z Unii Europejskiej, ale nie wiesz od czego zacząć? A może mnożące się przepisy prawne napawają Cię lękiem i nie wiesz jak je zinterpretować? Zapraszam do zapoznania się z zawartością strony internetowej Kancelarii co zaoowocuje w przyszłości efektywną i długotrwałą współpracą.

DOWIEDZ SIĘ O MNIE WIĘCEJ:

KARIERA ZAWODOWA

Nazywam się Łukasz Chlebny i jestem radcą prawnym, zaangażowanym w prowadzenie własnej Kancelarii Radcy Prawnego w Ostrowcu Świętokrzyskim. Specjalizuję się w obsłudze prawnej organizacji pozarządowych, co daje mi nie tylko zawodowe wyzwania, ale również dużą satysfakcję z możliwości pomagania tym, którzy sami pomagają innym.

Moja kancelaria oferuje szeroki zakres usług prawnych, które są niezbędne dla efektywnego i zgodnego z prawem funkcjonowania fundacji i stowarzyszeń. Jeśli myślisz o założeniu fundacji lub chcesz przekształcić ją w organizację pożytku publicznego, mogę Ci w tym pomóc, oferując profesjonalne doradztwo i wsparcie na każdym etapie tego procesu. Pomagam również organizacjom w zdobywaniu dotacji z Unii Europejskiej, co jest często kluczowe dla realizacji ich celów i misji.

MOJA PRACA, MOJA SPECJALIZACJA

Rozumiem, że rosnąca liczba przepisów prawnych może być przytłaczająca, zwłaszcza dla osób, które nie mają specjalistycznej wiedzy prawnej. Dlatego staram się przekładać skomplikowane zapisy prawne na język zrozumiały dla moich klientów, pomagając im nie tylko zrozumieć, ale i właściwie zastosować te regulacje w praktyce.

Zapraszam do odwiedzenia strony internetowej mojej kancelarii, gdzie można znaleźć więcej informacji na temat oferowanych usług. Wierzę, że moje doświadczenie i zaangażowanie w obsługę prawną organizacji pozarządowych może zaowocować efektywną i długotrwałą współpracą, która przyczyni się do realizacji ważnych celów społecznych i pomocowych. Moja praca jako radca prawny to nie tylko zawód, ale przede wszystkim misja społeczna, którą wykonuję z pasją i zaangażowaniem.

Interesuje Cię nasz kurs? Zostaw numer telefonu a oddzwonię.