Kierownik ds. bezpieczeństwa - kurs Poznań

Zapisz się na kurs: Kierownik ds. bezpieczeństwa w Poznaniu, który dedykujemy wszystkim, którzy pragną rozwijać swoją karierę w dziedzinie ochrony osób i mienia czy imprez masowych. Nasze szkolenie to doskonała propozycja dla osób chcących zdobyć wiedzę i umiejętności niezbędne do skutecznego zarządzania zespołem pracowników odpowiedzialnych za bezpieczeństwo osób, mienia oraz na różnorodnych wydarzeniach.

Posiadamy akredytację kuratorium oświaty, dzięki czemu zyskujesz gwarancję edukacji na najwyższym poziomie. Centrum kształcenia ustawicznego PASSA kompleksowo przygotuje Cię do pełnienia kierowniczego stanowiska. Zadbaj o możliwość rozwoju zawodowego - zyskaj uprawienia Kierownika ds. Bezpieczeństwa w Poznaniu!

Masz pytania?
Zadzwoń, tel. 508 803 111

Zarezerwuj miejsce

Organizacja szkolenia na kierownika ds. bezpieczeństwa w Poznaniu

Szkolenie kierownik ds. bezpieczeństwa w Poznaniu:

• 58 godzin dydaktycznych
  • zajęcia stacjonarne i online
  • koszt: 600 zł/os.

Dzięki wykorzystaniu nowoczesnych metod i technik kształcenia na odległość nasi kursanci oszczędzają nie tylko cenny czas, ale także pieniądze związane z dojazdami. Kurs opiera się na sprawdzonym programie, gdzie największy nacisk kładziemy na zajęcia praktyczne. Wykwalifikowani instruktorzy przygotowują uczestników szkolenia do pełnienia odpowiedzialnej roli kierownika zespołu ochroniarzy. Rzetelnie przygotowujemy kursantów na różne możliwe scenariusze, które mogą napotkać podczas swojej pracy.

Zostań kierownikiem ds. bezpieczeństwa w Poznaniu

Po ukończeniu kursu na kierownika ds. bezpieczeństwa na imprezach masowych w Poznaniu uczestnik szkolenia zyskuje szereg korzyści, które umożliwiają mu dalszy rozwój zawodowy w branży:

• Zaświadczenie o ukończeniu szkolenia: Kursant otrzyma certyfikat potwierdzający zdobycie kwalifikacji Kierownik ds. bezpieczeństwa, co zwiększy jego atrakcyjność na rynku pracy i ułatwi znalezienie zatrudnienia na tym stanowisku.
  • Wiedza i umiejętności: uczestnik zdobywa wiedzę teoretyczną i praktyczne umiejętności związane z zarządzaniem zespołem ochrony na imprezach masowych, przepisami prawa, procedurami bezpieczeństwa, zarządzaniem kryzysowym, a także komunikacją i współpracą ze służbami porządkowymi oraz ratowniczymi.
  • Rozwój kariery zawodowej: Ukończenie kursu otworzy przed kursantem nowe możliwości rozwoju zawodowego i awansu w hierarchii stanowisk w branży ochrony.
  • Umiejętności interpersonalne oraz inne kompetencje, które przydają się nie tylko w życiu zawodowym, ale i prywatnym: zdolności przywódcze, rozwiązywanie konfliktów, komunikacja werbalna i niewerbalna, umiejętność radzenia sobie w sytuacjach nagłych i stresowych, planowanie i organizacja, asertywność i wiele innych.
  • Większe możliwości zatrudnienia: posiadanie kwalifikacji kierownika ds. bezpieczeństwa może znacząco zwiększyć szanse na znalezienie atrakcyjnego zatrudnienia w firmach świadczących usługi ochrony, a także na różnego rodzaju imprezach masowych.
  • Współpraca z innymi służbami: kursant nabędzie umiejętności niezbędne do efektywnej współpracy z innymi służbami zaangażowanymi w zabezpieczanie imprez masowych, takimi jak policja, straż pożarna, pogotowie ratunkowe oraz służby porządkowe.
  • Sieć kontaktów zawodowych: uczestnictwo w kursie pozwoli kursantowi nawiązać kontakty z innymi specjalistami z branży ochrony, co może zaowocować współpracą i wymianą doświadczeń.
  • Wykształcenie zgodne z wymogami prawnymi: kurs Kierownik ds. bezpieczeństwa w Poznaniu spełnia wymogi ustawowe, dzięki czemu uczestnicy szkolenia mogą być pewni, że zdobywają kwalifikacje zgodne z obowiązującymi przepisami.

Zapisz się na kurs kierownika ds. bezpieczeństwa na imprezach masowych w Poznaniu

Nie zwlekaj ani chwili dłużej i zadbaj o swoją karierę zawodową, zapisując się na kurs kierownika ds. bezpieczeństwa. Odkryj swój potencjał i pokaż umiejętności przywódcze, dbając o bezpieczeństwo uczestników podczas niezapomnianych imprez sportowych i kulturalnych. Zadzwoń do nas - zapytaj o najbliższy termin i cenę szkolenia kierownika ds. bezpieczeństwa w Poznaniu!

Interesuje Cię nasz kurs? Zostaw numer telefonu a wszystko Ci wyjaśnię.