KURS DETEKTYWISTYCZNY KIELCE

Zapraszamy na kompleksowy kurs detektywistyczny w Kielcach, który jest idealnym startem dla każdego, kto marzy o karierze w branży detektywistycznej. To intensywne szkolenie zapewnia solidne podstawy teoretyczne i praktyczne, niezbędne do pracy w tej dynamicznej profesji. Realizuj usługi dla osób prywatnych (niewierność partnerów, rozwody, alimenty, walka o dzieci) oraz dla firm (weryfikacja zwolnień lekarskich, sprawdzanie uczciwości pracowników, wywiad gospodarczy).

Nasz kurs jest w pełni akredytowany, co zapewnia, że program szkoleniowy jest zgodny z najnowszymi standardami i wymogami. Akredytacja stanowi gwarancję jakości i profesjonalizmu, co jest kluczowe dla wszystkich, którzy pragną wejść na rynek pracy jako dobrze przygotowani i wykwalifikowani specjaliści w dziedzinie prywatnego śledztwa.

Passa - centrum kształcenia ustawicznego

Zadzwoń: 508 803 111

Napisz: kbanasik.passa@o2.pl

PROGRAM SZKOLENIA NA DETEKTYWA KIELCE

Nasz kurs oferuje 50 godzin dydaktycznych, rozłożonych na  4 dni. Skupiamy się na kluczowych aspektach pracy detektywa, takich jak:

• Techniki obserwacji i zbierania danych
  • Przepisy prawa związane z wykonywaniem działalności detektywistycznej
  • Prawa i obowiązki detektywa
  • Ochrona danych osobowych i informacji niejawnych

Kurs realizowany jest na podstawie Rozporządzenia Ministra MSWiA z dnia 16 grudnia 2013 r. w sprawie szkolenia dla osób ubiegających się o licencję detektywa. Po ukończeniu kursu możesz ubiegać się o licencję detektywa, którą bez egzaminów wydaje Komendant Wojewódzki Policji w Kielcach.

SZKOLENIE DETEKTYWISTYCZNE KIELCE: KOSZT I AKREDYTACJA

• Koszt: Kurs oferujemy w cenie 2.000,00 zł w kameralnych grupach (zdalnie i stacjonarnie)
  • Akredytacja: Program szkoleniowy jest akredytowany i zgodny z najwyższymi standardami branżowymi, co zapewnia jego uznawanie i wiarygodność na rynku pracy.

PRYWATNY DETEKTYW KIELCE KURS: MOŻLIWOŚCI ZATRUDNIENIA

Ukończenie kursu otwiera drzwi do różnorodnych ścieżek kariery w branży detektywistycznej, w tym:

• Prywatny Detektyw: pracuj na własny rachunek lub dla agencji detektywistycznych.
  • Specjalista ds. Bezpieczeństwa: w sektorze biznesowym lub dla klientów indywidualnych.
  • Własna działalność: licencja detektywa uprawnia do prowadzenia własnej agencji detektywistycznej.

PRACA DETEKTYW KIELCE: KORZYŚCI Z UCZESTNICTWA

• Zdobycie licencji: licencję detektywa po ukończeniu kursu wydaje bez egzaminów KWP w Kielcach.
  • Rozwój umiejętności: Kurs kładzie nacisk na rozwój umiejętności analitycznych, obserwacyjnych oraz komunikacyjnych.
  • Wiedza prawna: Uczestnicy zdobywają dogłębną wiedzę na temat przepisów prawnych regulujących pracę detektywa.
  • Networking: Możliwość nawiązania kontaktów z profesjonalistami z branży.

LICENCJA DETEKTYWA W KIELCACH - JAK JĄ ZDOBYĆ?

Aby uzyskać uprawnienia detektywistyczne w Kielcach, wymagane jest ukończenie naszgo kursu oraz złożenie wniosku o wydanie licencji w Wydziale Postępowań Administracyjnych KWP w Kielcach. Po pomyślnym ukończeniu kursu i wypełnieniu wszelkich formalności licencję detektywa wydaje Komendant Wojewódzki Policji w Kielcach, bez konieczności przystępowania do dodatkowych egzaminów. Za prowadzenie rejestru detektywów odpowiedzialny jest minister właściwy ds. wewnętrznych.

Jeżeli szukasz informacji o tym, jak złożyć wniosek o licencję lub interesują Cię szczegółowe wymagania, z jakimi należy się zmierzyć, aby rozpocząć pracę jako detektyw, wszystkie niezbędne dane znajdziesz na oficjalnej stronie Wydziału Postępowań Administracyjnych KWP w Kielcach, dostępnej pod adresem internetowym: https://swietokrzyska.policja.gov.pl/kie/wpa/1149,Licencja-detektywa.html

JAK WYGLĄDA PRACA DETEKTYWA W KIELCACH?

Praca detektywa w Kielcach wymaga nie tylko umiejętności technicznych i wiedzy prawniczej, ale także zdolności adaptacji do różnorodnych sytuacji i umiejętności interpersonalnych. Zawód detektywa charakteryzuje się dużą różnorodnością zadań, od prowadzenia dyskretnych obserwacji po analizę danych i wywiad gospodarczy.

Zakres realizowanych usług kształtuje się następująco - dla osób prywatnych (m.in.: niewierność partnerów, rozwody, alimenty, walka o dzieci) oraz dla firm (m.in. weryfikacja zwolnień lekarskich, sprawdzanie uczciwości pracowników, wywiad gospodarczy). Detektyw realizujący usługę detektywistyczną po zakończeniu czynności sporządza sprawozdanie końcowe ze zrealizowanych działań, które wraz z materiałem dowodowym zgromadzonym w sprawie przekazuje klientowi.

DLA KOGO JEST TEN KURS?

Kurs detektywistyczny w Kielcach jest idealny dla byłych funkcjonariuszy Policji oraz osób zainteresowanych karierą w detektywistyce, poszukujących nowych wyzwań oraz chcących zdobyć specjalistyczne umiejętności, po to, by awansować z obecnego stanowiska lub przebranżowić się i zacząć pracę w innej dziedzinie niż dotychczasowa. Jeśli nigdy nie byłeś karany i masz +21 lat - szkolenie na detektywa w Kielcach jest dla Ciebie!

Podczas kursu nauczysz się, jak efektywnie zbierać dowody, prowadzić obserwację, analizować informacje i wykorzystywać nowoczesne technologie w prowadzeniu obserwacji. Szkolenie skupia się również na aspektach prawnych zawodu, dzięki czemu dowiesz się, jak działać zgodnie z obowiązującymi przepisami. Etyka pracy jest niezwykle istotna zarówno przy tak delikatnych sprawach osób prywatnych, takich jak zdrady, niewierność, alimenty, rozwody, czy walka o prawa do opieki nad dziećmi, jak i kwestiach związanych z prawidłowym funkcjonowaniem przedsiębiorstw. Jeśli udajesz się na kurs, ponieważ w przyszłości chcesz świadczyć usługi dla sektora korporacyjnego, to po jego ukończeniu będziesz wiedział, jak prowadzić obserwacje pracowników, weryfikować zwolnienia lekarskie, oraz opracować plan działań mających na celu ochronę przed nieuczciwą konkurencją. Warto zaznaczyć, że zajęcia prowadzone są przez ekspertów: prawników i licencjonowanych detektywów, czego nie można powiedzieć o zwykłych szkoleniach online.

Dodatkowo szkolenie na detektywa Kielce to także możliwość zdobycia praktycznych doświadczeń poprzez symulacje i warsztaty, które umożliwiają uczestnikom zastosowanie teorii w praktyce. Scenki nie tylko pozytywnie wpływają na lepsze zrozumienie  i utrwalenie sobie materiału, ale również przygotowują do realnych wyzwań zawodowych. Uczestnicy mają również okazję do wymiany doświadczeń i nawiązania wartościowych kontaktów zawodowych, co może okazać się nieocenione w dalszej karierze detektywistycznej. Dzięki temu kurs w Kielcach jest nie tylko inwestycją w edukację, ale również w przyszłość zawodową w ekscytującej branży detektywistycznej!

Zapraszamy do zapisów na nasz kurs detektywistyczny w Kielcach i rozpoczęcia ekscytującej podróży w świat prywatnego śledztwa!

Rozpoczęcie: Lipiec 2024 r.

Interesuje Cię nasz kurs? Zostaw numer telefonu a oddzwonię.