Zostań DETEKTYWEM! W związku z deregulacją zawodu detektywa możesz zdobyć licencję detektywa po kursie trwającym 4 dni!

Kurs detektywistyczny

Zostań DETEKTYWEM! W związku z deregulacją zawodu detektywa możesz zdobyć licencję detektywa po kursie trwającym 4 dni! Odbycie w naszym Centrum szkolenia teoretycznego i praktycznego pozwoli na samodzielne wykonywanie zawodu detektywa!

POSIADAMY AKREDYTACJĘ ŚWIĘTOKRZYSKIEGO KURATORA OŚWIATY !!!

CEL SZKOLENIA: przygotowanie do prawidłowego wykonywania zadań związanych z zawodem detektywa; uzyskanie licencji detektywa!

ORGANIZACJA SZKOLENIA:

1. Program: 50 godzin dydaktycznych
  2. Czas trwania: 4 dni
  3. Wymagania: wiek - 21 lat, niekaralność
  4. Zajęcia odbywają się z wykorzystaniem metod i technik kształcenia na odległość
  5. Koszt: 2 000,00 zł

Zajęcia prowadzą prawnicy, licencjonowani detektywi, obecni i byli funkcjonariusze Policji - dzięki czemu nowy zawód detektywa będziecie wykonywać efektywnie i bezpiecznie.

Program szkolenia zawiera mi.in.:

• zaznajomienie i interpretacja przepisów Ustawy z dnia 6 lipca 2002 r. o usługach detektywistycznych (Dz. U. 02.12.110)
  • zaznajomienie i interpretacja przepisów prawa dotyczących Policji, Straży Granicznej, ABW, AW, Sądów i prokuratury
  • wybrane zagadnienia prawa (konstytucyjnego, karnego, karnego procesowego, cywilnego, rodzinnego, opiekuńczego)
  • wybrane zagadnienia kryminologii, kryminalistyki, wiktymologii, psychologii sądowej
  • ochrona informacji niejawnych, ochrona danych osobowych
  • praktyczne aspekty wykonywania czynności detektywistycznych (zbieranie informacji, obserwacje osób, miejsce i obiektów)
  • współpraca z innymi podmiotami w zakresie realizacji usługi detektywistycznej

Kurs detektywistyczny Warszawa

Zostań detektywem dzięki naszemu kursowi detektywistycznemu w Warszawie! Nasze szkolenie to Twoja szansa na zdobycie licencji i rozpoczęcie ekscytującej kariery w stolicy. Oferujemy kompleksowe szkolenie na detektywa w Warszawie, które przygotuje Cię do pracy w tej dynamicznej profesji.

Zapisz się - nabór trwa!

Kurs detektywistyczny Wrocław

Rozpocznij swoją karierę detektywistyczną w sercu Wrocławia! Nasz kompleksowy kurs jest idealnym startem dla każdego, kto marzy o pracy w charakterze prywatnego detektywa.

Opracowany tak, aby zapewnić Ci wszystkie niezbędne umiejętności i wiedzę, nasze szkolenie na detektywa we Wrocławiu jest doskonałą ścieżką do rozpoczęcia nowego rozdziału w Twoim życiu zawodowym.

Kurs detektywistyczny Kraków

Rozpocznij swoją karierę detektywistyczną w Małopolsce! Nasz kompleksowy kurs detektywistyczny w Krakowie jest idealnym startem dla każdego, kto marzy o pracy w charakterze prywatnego detektywa. Szkolenie na detektywa w Krakowie otwiera przed Tobą drzwi do ekscytującego świata prywatnego śledztwa, zapewniając niezbędne umiejętności i wiedzę.

Zapisz się na kurs!

Kurs detektywistyczny Lublin

Nasze szkolenie detektywistyczne w Lublinie obejmuje szeroki zakres tematów, od prawnych aspektów pracy detektywa, przez techniki śledcze, aż po praktyczne umiejętności niezbędne w codziennej pracy. Program kursu został starannie opracowany, aby zapewnić uczestnikom kompleksowe przygotowanie do zawodu.

Zapisz się na kurs!

Kurs detektywistyczny Kielce

Zapraszamy na kompleksowy kurs detektywistyczny w Kielcach, który jest idealnym startem dla każdego, kto marzy o karierze w detektywistyce. To intensywne szkolenie zapewnia solidne podstawy teoretyczne i praktyczne, niezbędne do pracy w tej dynamicznej branży.

Kurs detektywistyczny Poznań

Nasze szkolenie detektywistyczne w Poznaniu obejmuje 50 godzin dydaktycznych, rozłożonych na 4 dni intensywnego kursu. Program szkolenia skupia się nie tylko na praktycznych technikach śledczych i zbierania dowodów, ale również przepisach prawa związanych z działalnością detektywa oraz technikach obserwacji i śledzenia.

Kurs detektywistyczny Katowice

Nasz kurs na detektywa w Katowicach, prowadzony przez doświadczonych profesjonalistów, oferuje nie tylko teoretyczne podstawy, ale także praktyczne umiejętności niezbędne do pracy w fascynującej branży detektywistycznej. Zapraszamy wszystkich aspirujących detektywów z Katowic i okolic do wzięcia udziału w naszym kompleksowym szkoleniu.

Kurs detektywistyczny Łódź

Rozpocznij swoją karierę w roli prywatnego detektywa dzięki naszemu kursowi detektywistycznym w Łodzi. Dedykowany dla aspirujących detektywów, szkolenie jest idealnym połączeniem teorii i praktyki, przygotowując uczestników do pracy w tej ekscytującej i dynamicznie rozwijającej się branży.