Kursy dla pracowników ochrony!

Trwa nabór na kurs "Kwalifikowany pracownik ochrony fizycznej" oraz kurs "Doskonalący umiejętności kwalifikowanych pracowników ochrony" - z wykorzystaniem metod nauczania zdalnego, w związku z COVID-19. KIELCE, WARSZAWA!

Szanowni Państwo,

w związku z czasowym ograniczeniem funkcjonowania jednostek systemu oświaty w związku z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID-19 informujemy, iż do odwołania wszystkie zajęcia dydaktyczne w ramach realizowanych szkoleń odbywać się będą z wykorzystaniem metod nauczania zdalnego (z wyłączeniem zajęć praktycznych w zakresie w jakim nie możliwe są do zrealizowania z wykorzystaniem nauczania zdalnego lub innego sposobu kształcenia).

Szkolenia rozpoczynają się od 01.12.2020 r.

• KIELCE - Kwalifikowany pracownik ochrony fizycznej, Kurs Doskonalący umiejętności kwalifikowanych pracowników ochrony
  • WARSZAWA - Kwalifikowany pracownik ochrony fizycznej, Kurs Doskonalący umiejętności kwalifikowanych pracowników ochrony,

W przypadku chęci uzyskania dodatkowych informacji bardzo proszę o kontakt telefoniczny 508-803-111.

Zespół "PASSA" :)

Film