Tak wiele się dzieje

Jubileusz PASSY - 13 lat!

Stowarzyszenie "PASSA" obchodzi właśnie jubileusz 13 lecia istnienia. Nieustannie na przestrzeni lat poszerzaliśmy ofertę szkoleniową - konsekwentnie propagując bezpieczeństwo publiczne i osobiste. Zapraszamy na kursy, szkolenia, przedsięwzięcia edukacyjne, z których skorzystało już ponad 50 tyś os.

Kursy z zakresu ochrony osób i mienia 2024

Zapraszamy na noworoczną edycję kursów kwalifikacyjnych oraz doskonalących dla pracowników ochrony! Warszawa. Wrocław, Katowice, Kielce! Zapisz się już dziś!

Nasz zespół

to najlepszy kapitał

Katarzyna Banasik

Prezes Stowarzyszenia. Prawnik

Założyciel i Prezes Stowarzyszenia. Z rynkiem szkoleniowym związana od 2008 roku. Inicjuje i realizuje projekty współfinansowane ze środków UE i innych żródeł publicznych. Zrealizowała dotychczas szkolenia dla ponad 60 tysięcy osób. Wspiera działania na rzecz poprawy bezpieczeństwa publicznego oraz współdziałania służb i instytucji odpowiedzialnych za bepieczeństwo. Właściciel Europejskiego Centrum Bezpieczeństwa, w którym zrzeszone jest grono międzynarodowych ekspertów ds. bezpieczeństwa - wspólnie stworzyli platformę wymiany doświadczeń w zakresie ustalania i wdrażania procedur działania w sytuacji zagrożenia.

masz pytania?

napisz lub zadzwoń

Centrum Kształcenia
Ustawicznego „PASSA”

godziny otwarcia

poniedziałek - piątek: 9:00-15:00

kontakt

tel.: 508-803-111 - Katarzyna Banasik

e-mail: kbanasik.passa@o2.pl

Siedziba firmy

25-003 Kielce

ul. Wspólna 1/M5,  III p.

Sprawdź na mapie
jak do nas trafić

Centrum Kształcenia
Ustawicznego „PASSA”

godziny otwarcia

poniedziałek - piątek: 9:00-15:00

kontakt

tel.: 508-803-111 - Katarzyna Banasik

e-mail: kbanasik.passa@o2.pl

Siedziba firmy

25-003 Kielce

ul. Wspólna 1/M5,  III p.

Sprawdź na mapie
jak do nas trafić